Rapirea de catre extraterestrii – un viitor sumbru pentru omenire

0 Shares
0
0
0

Rapirea de catre extraterestrii - un viitor sumbru pentru omenire

Rapirea de catre extraterestrii nu este doar un simplu fenomen pe care trebuie sa il controlam, mai ales cand te afli in interiorul acestei imagini stranii. Profesorul David Jacobs este unul dintre profesorii care cerceteaza aceste cazuri, spre binele umanitatii.

Cei care au fost rapiti sunt considerati psihopati care evita sa vorbeasca despre acest subiect de frica de a nu fi judecati. Dar profesorul David Jacobs sustina ca rapirea de catre extraterestri este reala si implica un adevar mult mai sinistru, asadar ar trebui sa fie confruntata cu sinceritate si inteligenta, pentru a fi inteleasa asa cum trebuie.

Doctorul David Micheal Jacobs este acum pensionar, fost profesor la Universitatea Temple din Pennsylvania. El este foarte recunoscut in stiinta cercetatarii extraterestrilor si s-a specializat in investigarea si studierea rapirilor de catre extraterestri. A scris deja patru publicatii majore, a tinut seminarii si a facut parte din emisiuni tv si de radio care acopereau subiectul rapirilor extraterestre. Profesorul Jacobs a investigat deja aproximativ 1100 de cazuri de rapiri extraterestre si a intervievat peste 150 de martori ai extraterestrilor. Studierea acestor evenimente este o parte majora din viata lui, iar cercetarile sale au condus la conluzii incredibile, dar socante.

Cei rapiti au o experienta neobisnuita cu extraterestrii, toti avand o perioada de 2 pana la 4 ore pe care nu si-o pot aminti. Aceste experiente sunt aflate doar dupa hipnoza, iar prin aceasta procedura, doctorul Jacobs afla cele mai multe dintre detaliile tulburatoare.

Numerosii pacienti ai acestuia i-au declarat ca extraterestrii realizeaza unele proceduri similare cu medicina pe ei, prelevand sperma de la barbati si ovule de la femei. Unii dintre cei rapiti isi si amintesc cum au fost inseminati cu fetusi extraterestri s-au li s-a dat spre ingrijire un copil extraterestru. Jacobs a clasificat aceste proceduri in : fizice, reproductive si mentale. Tehnica incepe atunci cand extraterestrii se uita atent la ochii victimei, sau chiar ii ating fruntea pentru a-i examina. Extraterestrii de culoare gri sunt cei asociati acestui tip de rapire, declara profesorul Jacobs.

Cateodata, un intreg grup este rapit. Un grup de straini sau prieteni, iar uneori chiar o intreaga familie este rapita, iar atunci cand isi revin, pe corpul lor apar tot felul de semne ciudate, vanatai sau cicatrici care s-au format peste noapte, o imposibilitate biologica pe care dr. Jacobs a vazut-o cu proprii ochi. Pana astazi, nu se stie de ce extraterestrii fac experimente pe oameni de parca ar avea un laborator cu sobolani experimentali, dar dorctorul Jacobs are propria ipoteza pentru acest abuz si nu este una foarte placuta.

Specialistul in extraterestri John E. Mack prezinta un punct de vedere mai pozitiv, in care el descrie extraterestrii ca fiind o rasa prietenoasa care ajuta oamenii sa evolueze. Intre timp, el se contrazice cu Dr. Jacobs in legatura cu rapirile.
El declara ferm ca extraterestrii se imperecheaza cu oamenii prin realizarea unor experimente reproductive; astfel folosesc corpul uman ca un mediu pentru a crea hibrizi, exploatand rasa umana in favoarea altor specii din Cosmos.

De acest lucru se teme profesorul Jacobs cel mai tare. Oamenii folositi drept gazde pentru extraterestrii hibrizi, exploatarea geneticii umane si folosirea populatiei umane pentru alte lucruri la fel de ingrozitoare, cum ar fi experimentarea ca pe un sobolan de laborator.

Profesorul Jacobs crede ca exista specii extraterestre care vor dominatia inter-planetara, iar noi oamenii respingem aceasta idee in speranta ca intr-o buna zi ei se vor arata si se vor dovedi a fi prietenosi. Dar de ce acestia fac experimente pe oameni ramane un mister…

Daca tot mai crezi ca extraterestrii ti-ar putea fi prieteni, Dr. Jacobs mai are numeroase dovezi care sa iti arate ca te inseli.

0 Shares
You May Also Like