In ce situatii este util si in ce situatii nu este util un PC second hand?

In ce situatii este util si in ce situatii nu este util un PC second hand?

0 Shares
0
0
0

In ce situatii este util si in ce situatii nu este util un PC second hand?In ciuda faptului ca de cativa ani de zile incoace, laptopurile au inceput sa fie preferate de utilizatori in defavoarea PC-urilor, trebuie mentionat faptul ca exista insa utilizatori pentru care cele mai bune echipamente sunt fara doar si poate PC-urile.

Acesti utilizatori cu siguranta de fiecare data cand vor fi nevoiti sa isi inlocuiasca echipamentul de acasa, isi vor alege un PC si nu un laptop.

Ei bine, toti cei care au de gand sa isi aleaga un PC, trebuie sa tina cont de anumite aspecte, pentru a face alegerea corecta, pentru ca de multe ori utilizatorii investesc inutil bani in calculatoare noi, cand isi pot alege fara probleme calculatoare second hand.

Pentru a fi folosit acasa in interes personal, un calculator second hand poate fi mai mult decat suficient, in cazul in care discutam despre acei utilizatori care folosesc echipamentul doar pentru a viziona un film online, sau pentru a asculta muzica ori pentru a pierde vremea navigand pe internet.

Un calculator second hand poate sa fie ideal pentru acasa chiar si pentru cei care folosesc calculatorul in interes profesional. Cu siguranta pentru cei care toata ziua primesc sau trimit mail-uri, sau pentru cei a caror loc de munca presupune completarea sondajelor de opinie, un asemenea calculator este suficient.

Chiar si pentru cei care se ocupa de scrierea articolelor, un calculator second hand poate sa fie suficient. Pentru cei care scriu toata ziua si posteaza articole pe blog, deasemenea un calculator second hand poate fi suficient.

Pana si antreprenorii isi pot indrepta atentia spre un PC second hand, mai ales in cazul in care trebuie sa foloseasca la firma echipamentul doar pentru a primi sau pentru a trimite mailuri, pentru a confirma sau pentru a anula comenzi, sau in diferite alte scopuri simple.

Ei bine, exista insa si situatii in care calculatoarele second hand sunt depasite de situatie, asa ca ele nu mai pot sa fie utile.

De exemplu, pentru un gammer cu siguranta un calculator second hand nu este ceea ce acesta are nevoie. De ce? Pentru ca gammerii de regula dupa aproximativ un an de zile isi imbunatatesc echipamentele astfel incat acestea sa poata sa faca fata cu succes cerintelor si jocurilor noi.

Chiar si cei care folosesc calculatorul pentru a lucra de acasa, daca au de editat tot felul de poze sau de clipuri video, sau pentru cei care se ocupa de muzica si au nevoie sa foloseasca diferite programe speciale, pot avea probleme folosind un echipament second hand, dat fiind faptul ca acesta poate fi depasit de situatie.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, un calculator second hand poate sa fie util atat acasa cat si la birou, in cazul in care utilizatorii nu au asteptari exagerate de la el, insa atunci cand utilizatorii au anumite pretentii, atunci cu siguranta calculatoarele second hand nu prea pot face fata, asa ca mai mult ca sigur utilizatorii vor opta pentru echipamente refurbished sau noi.

0 Shares
You May Also Like