Do it Yourself: Decoratiuni

Do it Yourself: Decoratiuni

0 Shares
0
0
0

Do it Yourself: Decoratiuni
Te-ai plictisit de aspectul camerei tale si doresti sa ii dai un aer proaspat si diferit, iar bugetul nu iti permite sa cumperi mobila sau decoratiuni noi?

Asta nu mai este o problema! In articolul de astazi sunt prezentate moduri in care, creand singuri niste decoratiuni, puteti scoate orice incapere din anonimat. Aceste sunt realizate usor, acasa, fara prea multe batai de cap si folosind obiecte pe care, cu siguranta, deja le avem cu totii prin case.

Daca coltul de citit iti pare din ce in ce mai anost, iar vechea veioza parca iti taie tot cheful de lecturat, iar tu nu iti doresti decat sa ii poti da un nou aer intregului spatiu, pentru a te inspira si a te determina sa stai acolo cu placere, citind, uitata printre filele cartii preferate, tot ceea ce este necesar sa iei langa tine pentru o decoratiune inedita si speciala, cu siguranta ai deja, iar obiectele stau uitate prin debara.

Cauta si scoate de prin cutii una dintre simpaticele  instalatii luminoase de la Craciun, de preferat cu lumina alba, fie ea calda sau rece, apoi mergi si alege o vaza de sticla, de preferat fara modele sau fara sa fie prea incarcata, iar apoi pregateste-te sa obtii cea mai simpatica lampa de citit.

Tot ce ai de facut este sa  iei instalatia si sa o introduci cat mai ,,neglijent” in vaza, fiind insa atenta la cat cablu este necesar sa ramana afara pentru a ajunge la priza. Aprinde instalatia, fixeaza lumina sa stea mereu aprinsa si lasa-te purtata printre paginile cartilor preferate, citind la lumina noii tale ,,veioze”, chic si eleganta.

Daca nu doriti neaparat o veioza si nici nu aveti o vaza de sticla, puteti sa luati o simpla sticla de sticla si sa repetati aceiasi pasi. Daca doriti, puteti ,,umple cu lumina” mai multe astfel de sticle, avand parte de niste decoratiuni extrem de frumoase, fara prea mult efort sau costuri.

In cazul in care, aveti un colt sau un perete din camera care pare mult prea gol si va doriti sa ii infrumusetati aspectul, folosind aceleasi instalatii puteti obtine un element de décor extrem de special.

Fixati firele instatiei in colturile peretelui, in ambele parti, formand niste orice fel de forme va doriti, iar apoi, pentru a da o tusa finala obiectului decorativ, luati niste banale carlige, niste foite si un pix, scrieti citate motivationale sau orice mesaje preferati si agatati-le in mode aleatoriu printre led-urile instalatiei. Rezultatul final va fi unul impresionant, motivant si extrem de versatil, mesajele fiind usor de inlocuit in functie de stare si de circumstante.

Daca doriti sa realizati o ,,perdea” care sa delimiteze un anumit spatiu sau sa ingradeasca o zona anume, tot ce trebuie facut este sa folosititi, bineinteles, tot o astfel de instalatie si sa suspendati aceste siraguri de luminite. Pentru un impact vizual mai puternic si pentru un design estetic si special este de preferat sa optati fie pentru luminite in aceeasi culoare fie sa impletiti 2 instalatii in aceeasi culoare dar cu nuante diferite, avand de partea voastra faptul ca fiecare producator isi alege nuanta led-urilor in functie de prefetinte.

 

 

0 Shares
You May Also Like