De ce sa utilizati o companie independenta de gazduire ?

0 Shares
0
0
0

Nu este un secret faptul ca serviciile free suna atragatoare. Se pare ca este o afacere buna, nu? Nu este nevoie de o experienta de codificare foarte mare, o taxa lunara redusa pentru tot (site-ul, domeniul.) si un fel de sistem de gestionare a continutului.

Si totusi de ce trebuie sa evitam aceste servicii. Va recomandma gazduire WordPress de la GazduireEnterprise.ro.

Exista acele platforme gratuite de publicare a continutului pe care multi profesionisti le folosesc pentru a-si impartasi gandurile. Probabil sunteti familiarizati cu multe dintre ele: Mediu, LinkedIn, Tumblr si alte platforme de blogging. Ceea ce au toate aceste servicii in comun este ca promit o prezenta pe web care 1. nu costa nimic  si 2. va permite sa aveti continutul dvs. acolo pe internet cu putine sau fara cunostinte tehnice.

Pentru unii oameni, aceasta configuratie este in regula. Cineva cu un blog personal care vrea doar sa-si impartaseasca gandurile nu are nevoie de prea multa complicitate de prezenta pe web. Dar daca sunteti un profesionist, in special un web designer sau cineva implicat in comertul electronic, aceste platforme gratuite de publicare ar putea sa nu fie cea mai buna solutie pentru dvs.

In cazul in care prezenta dvs. de web este sursa principala de venit, atunci construirea unui site web si gazduirea pe un VPS gestionat cu o companie de hosting independent este modul de a lucra.

Are nevoie de un pic mai mult de lucru si (uneori) costa un pic mai mult? Poate. Dar beneficiile “detinerii” site-ului dvs. depasesc cu mult alternativele. Sa aruncam o privire la motivele pentru care platformele gratuite de publicare ar putea sa nu fie o idee tocmai buna.

Sa aruncam o privire asupra celor mai multe platforme bazate pe bloguri (Mediu, etc.) care actioneaza ca servicii de livrare a continutului. Furnizati continutul, WordPress furnizeaza platforma si percepe costurile. Nu platiti nimic pentru a va auzi vocea.

La suprafata, suna foarte bine, dar haideti sa analizam. Acum, pentru a fi corect, nu este nimic in neregula cu postarea ocazionala a ceva pe WordPress  si nici pe retelele de socializare. La urma urmei, social media este un constructor de venituri mari. Platformele sociale precum Tumblr si Medium au construit publicul pe care il puteti folosi ocazional.

Lucrezi tehnic pentru compania pe care o promovezi. Asta inseamna ca nu este publicul tau, in special, ci publicul platformei. Ei profita de toate avantajele acelor puncte de vedere care te obliga sa incerci sa faci pasul suplimentar de conversie prin alta metoda. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca nu puteti modifica site-ul pentru a il optimiza mai bine.

Nu puteti face nimic, intr-adevar, in afara termenilor si conditiilor lor. In cazul in care continutul dvs. este sursa venitului dvs., acest lucru va duce rapid la un impas. Cu exceptia cazului in care exista avantaje pentru a lucra mai departe pe aceste platforme intr-un plan mai mare, doriti sa ramaneti la mentinerea propriului site gazduit de noi.

Colectarea de date si Google Analytics  este un subset al problemelor cu care se confrunta cineva in legatura cu audienta si controlul atunci cand utilizeaza un constructor de situri gratuit / gazda sau un editor.

0 Shares
1 comment
  1. Iti satisfacem nevoia de viteza. Combinam tehnologia de servere de ultima generatie cu SSD-uri special concepute pentru data center. Am impachetat aceasta tehnologie in 4 abonamente de gazduire web la un pret convenabil. In orice caz site-urile gazduite la noi sunt cu 50% mai rapide decat la altii si vei benefica de 100% uptime garantat.www.webhost1.ro

Comments are closed.

You May Also Like