De ce este magazinul cash and carry Noi avantajos

0 Shares
0
0
0

Retailerii au nevoie de magazinele de tip cash and carry pentru a puea obtine profit. Insa, desigur, desi majoritatea au preturi reduse, nu toate iti ofera si alte beneficii. Cei care isi aprovizioneaza rafturile pentru clientii lor sau cei ce detin o afacere in domeniul Horeca vaneaza promotiile si ofertele, insa magazinul Noi se remarca si prin alte lucruri, motiv pentru care este o alegere de top pentru publicul larg. Iata care sunt avantajele atunci cand faci cumparaturi de la Noi.

Magazinul magazinelor pe buna dreptate

Si-a castigat pe deplin aceasta denumire. Asta pentru ca aici gasesti un magazin de tip cash and carry cu o suprafata extinsa, varietatea este ceea ce il defineste, iar beneficiile financiare nu intarzie sa apara. Are disponibile peste 40.000 de produse de la peste 500 de branduri recunoscute.

Daca vii in locatia fizica vei gasi raspunsurile intrebarilor si nevoilor tale, fiindca echipa Noi te intampina cu profesionalism, promptitudine si entuziasm. Isi doresc ca vizita ta sa fie una cat mai placuta si relaxata, iar tu sa pleci de acolo cu produsele potrivite si sa ai parte de reduceri substantiale.

In functie de suma pe care o cheltui la Noi ai parte si de discounturi deloc neglijabile. Acestea sunt 1% pentru comenzi de peste 3000 lei, 2% pentru comenzi peste 5000 lei si 3% pentru comenzi peste 10000 lei. De asemenea, aici ai posibilitatea de a negocia preturile precum si conditiile contractuale.

Nu ai timp sa te plimbi in magazin? Comanda online!

Echipa este constienta ca nu oricine are si timp pentru a veni sa-si aleaga marfa, asa ca ti-o aduc ei la sediul firmei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi produsele dorite de pe site si cantitatile necesare, iar ei le vor trimite in scurt timp catre tine, paletizat. Daca vii in locatia fizica sau contactezi echipa sa iti pregateasca cele necesare ca tu doar sa le ridici, ai posibilitatea de a alege cum vrei sa iti fie ambalate produsele.

La Noi poti gasi cam tot ce isi pot dori clientii tai. Ai aici disponibile categorii precum produse de curatenie, dezinfectanti si detergenti, pentru uz casnic si menaj, pentru ingrijirea personala, articole de bricolaj, gradina si constructii, petshop si articole auto, bauturi si alimente, produse de sezon si multe altele. Iar din decembrie magazinul este deschis chiar si duminica!

Descopera toate produsele accesand noi.ro. Alege smart, alege Noi!

0 Shares
You May Also Like