Este evident faptul ca exista foarte multe femei care sunt multumite de sanii cu care au fost inzestrate de catre mama natura, motiv pentru care ele nu isi mai doresc sa aduca nici o modificare sanilor lor.
Exista insa si foarte multe femei cu care mama natura nu a fost atat de darnica, astfel ca datorita faptului ca ele nu au sanii mari, se gandesc foarte serios sa opteze pentru o interventie chirurgicala de marire sani.
Despre aceste interventii chirurgicale de marire a sanilor au aparut odata cu trecerea timpului foarte multe mituri, iar unul dintre acestea spune ca femeile care tocmai ce si-au marit sanii nu mai pot alapta.
Cu siguranta acest lucru nu este adevarat, iar laptele bebelusului nu va fi afectat de implantul cu silicon. Trebuie totusi ca implantul cu silicon sa fie efectuat de catre un chirurg plastician de top.
Un alt mit spune ca femeile care se opereaza pentru marirea sanilor, nu mai au voie sa zboare o anumita perioada de timp cu avionul, insa acesta este doar un mit, dat fiind faptul ca femeile pot zbura cu avionul la doar doua – trei zile distanta de la operatia de marire a sanilor.
Ei bine, dupa cum se poate observa, odata cu trecerea timpului au aparut foarte multe mituri legate de aceste interventii chirurgicale, insa acestea raman totusi doar niste mituri.
Femeile care isi doresc sa opteze pentru o asemenea interventie chirurgicala nu trebuie sa tina cont de miturile respective. Ele trebuie sa cunoasca procedurile de marire a sanilor, si trebuie deasemenea sa cunoasca toate riscurile la care se supun.
Referitor la etapele procedurii de marire a sanilor, acestea sunt anestezia, care se efectueaza cu sedare intravenoasa, si exista deasemenea si anestezie generala. Pentru fiecare femeie in parte, chirurgul si anestezistul vor veni cu o recomandare privind anestezia.
Despre interventie trebuie mentionat faptul ca inciziile vor fi efectuate in zone ascunse pentru a nu se observa mai apoi cicatricile rezultate in urma implantului mamar.
Pacientele vor discuta cu chirurgul despre acest lucru, pentru a stabili care este tipul de incizie care li se potriveste.
Despre incizii trebuie mentionat faptul ca acestea pot sa fie in santul submamar, insa exista si incizii tranazilare sau incizii periareolare, iar acestea sunt diferite de la caz la caz, in functie de marimea implantului mamar, in functie de anatomia pacientei si nu in ultimul rand in functie de preferintele acesteia.
Totodata, chirurgul va trebui sa ii explice pacientei toate riscurile care pot aparea odata cu inceperea operatiei, sau odata cu finalizarea acesteia.
Riscurile cele mai importante ar fi cicatrizarea vicioasa, sangerarea infectia, scurgerea sau spargerea implantului, contractura capsulara, cudarea pielii, insa pot aparea si tot felul de riscuri legate de anestezie. Un alt risc ar fi acela de a fi nevoie de interventii pentru corectare.
Un alt amanunt foarte important este acela ca odata finalizata interventia chirurgicala cu succes, va fi nevoie si de o perioada de recuperare pentru pacienta.
Asadar, acestea sunt cateva detalii importante despre interventiile chirurgicale de marire a sanilor, pe care femeile ar trebui sa le cunoasca.