Cum poate afecta lipsa dintilor aspectul fizic

0 Shares
0
0
0

Lipsa dintilor are influenta asupra intregii fizionomii a celui in cauza. De asemenea, buzele si obrajii au tendinta sa se deformeze cu timpul. De-a lungul anilor, dintii ramasi sunt purtati natural si elasticitatea buzelor incepe sa se deterioreze in timp. Aceasta determina ca dintii sa devina mai scurti si buza superioara sa acopere dantura. Construirea osului maxilar si / sau alungirea dintilor elimina ridurile si revitalizeaza aspectul tineresc creand iluzia de un facelift, consolidand osul ani de zile.

Implanturile dentare in loc de chirurgie plastica

Ca indivizi, avem dorinta de a ne schimba aspectul si tindem sa solicitam asistenta din partea chirurgului plastician, optiunile dentare putand fi o alternativa mai buna. Remodelarea sau inlocuirea dintilor ar putea elimina nevoia mai multor aspecte legate de chirurgia faciala. Spitz, un ortodontist de renume, ofera ingrijire in tehnici de lasere dentare, plasarea implantului dentar, restaurarea de dinti si reabilitarea completa a gurii. In plus, acest doctor preda la Scoala de Medicina Dentara de la Harvard.

Daca va lipsesc dintii, chiar si in spate, s-ar putea sa va doriti sa luati in considerare implanturile dentare prin stomatologie-alphadent.ro, pentru ca acestea pot schimba structura faciala si aspectul cu totul.

Cum ma voi simti dupa tratament?

Este normal sa ai unele vanatai mici si gingii umflate sau tesuturi moi. Dar, de obicei, disconfortul, daca exista, este tratat cu un analgezic obisnuit, cum ar fi ibuprofenul, hidrocodona sau codeina. Trebuie sa va asteptati sa fiti poate incapabili sa mergeti la lucru in ziua urmatoare.

Ce se intampla in ziua chirurgiei?

Restaurarea danturii prin implant dentar este realizata in doua etape, iar intregul proces poate dura 6 pana la 9 luni. Faza chirurgicala se face in cabinetul stomatologic cu anestezie locala, dar poate fi, de asemenea, facuta cu sedare totala daca este efectuata de un chirurg pe cale orala.

Prima faza

Pentru plasarea chirurgicala a implantului, gura ta va fi bine amortita cu anestezie locala.
Se face o incizie in gingie, unde implantul va merge pentru a expune osul de dedesubt.
Un foraj de specialitate va fi apoi folosit pentru a crea un spatiu pentru implantul in os.

Implantul in sine este apoi insurubat in loc cu un instrument manual sau cu acelasi foraj utilizat pentru a crea spatiul initial. Dupa ce implantul este perfect la loc, un al doilea component va fi insurubat in implant in sine si va ramane in vigoare pe parcursul procesului de vindecare. Gingiile sunt inchise dupa implant printr-o cusatura sau doua. De-a lungul urmatoarelor cateva luni, implantul devine fixat de os.

0 Shares
You May Also Like