Bacteo Protect – aliatul de incredere impotriva parazitilor intestinali

0 Shares
0
0
0

Viermii si parazitii intestinali reprezinta o problema care nu se bucura de o atentie sporita, asta in pofida faptului ca de multe ori prezenta lor in organism nu este semnalata. Cu alte cuvinte, exista persoane infectate cu paraziti intestinali, dar care nu prezinta simptomele specifice, generate de catre acestia.

Cu titlu exemplificativ, enumeram printre simptome: durerile abdominale, crampele, pierderea in greutate, febra, deshidratarea, iritatii, stari de voma et caetera. Cel mai adesea parazitii sau viermii intestinali se iau din cauza unei igiene deficitare ori prin ingerarea involuntara a acestora.

Cum scapam de viermii si parazitii intestinali?

Prezenta viermilor, respectiv a parazitilor intestinali in organism nu trebuie sa plaseze omul in sistem de carantina ori sa declanseze un soc general. Exista remedii atat naturiste, cat si medicamentoase. Important este sa se actioneze rapid, pentru a preveni inmultirea corpurilor straine si nocive organismului.

Pe latura naturala, recomandam recurgerea la tincturi care sunt fara doar si poate cele mai combative suplimente pe piata de profil. Tinctura Bacteo Protect are la baza plante macerate si filtrate, care au fost special selectate pentru a combate parazitii intestinali.

Bacteo Protect urmareste sa elimine nu numai gazdele, cat si eventualele urme lasate de acestea, precum ar fi ouale depuse de viermi. Este important sa se trateze cauza, insa si efectul generat de acestia, dat fiind faptul ca viermii ce au atins maturitatea ajung sa se hraneasca cu zone din intestin, urmand ca mai apoi sa ramana atasati de mucoasa intestinala.

Tinctura Bacteo Protect – lupta activ impotriva parazitilor si viermilor intestinali

Fiind in prezenta unei tincturi concentrate, Bacteo Protect actioneaza precum un remediu natural. Astfel, exista sanse mari ca cel in cauza sa aiba rezultate mai rapide si eficiente decat in cazul unui tratament medicamentos.

Tinctura Bacteo Protect se adreseaza atat simptomaticilor, cat si asimptomaticilor. El actioneaza si ca un detoxifiant. Fiind un produs lichid, tinctura Bacteo Protect se ia in cantitatile prevazute in prospect, respectiv in cele recomandate de medicul supraveghetor.

Bacteo Protect este o tinctura care actioneaza ca un detoxifiant general, venind si in sprijinul colonului. Avand o baza naturala, acesta nu ataca tesutul precum o fac cel mai adesea pastilele. Mai mult, tinctura Bacteo Protect urmareste mentinerea rezultatelor pe o perioada mai indelungata de timp, de cateva luni, intocmai pentru o mai buna sustinere a sanatatii organismului uman.

Bacteo Protect si solutiile complementare

Pe langa tinctura Bacteo Protect,  pentru a preveni si trata viermii si parazitii intestinali se recomanda si urmarea unor reguli de dieta si igiena corespunzatoare.

Astfel este recomandat sa se urmeze un plan alimentar deficitar in produse zaharoase ori procesate. Sunt recomandati samburii de bostan, alaturi de miere si usturoi, acestia avand nutrienti care lupta impotriva parazitilor intestinali.

La nivel de igiena, pe langa masurile de curatare corespunzatoare, se recomanda evitarea apei care nu a fost purificata, a fructele ce nu se pot curata ori cele ale caror piele nu se curata, inotul in zone deschise, cum ar fi marea, mancarurile preparate ambulatoriu – asa numitul curent streetfood.

In cazul in care simptomele persista, este de preferat ca persoana in cauza sa recurga la un consult de specialitate deoarece exista situatii in care parazitii intestinali camufleaza boli cronice.

0 Shares
You May Also Like