Sisteme de navigatie pentru calatorii mai simple

0 Shares
0
0
0

Cele mai noi modele de masini dispun deja de navigatia care este extrem de utila. Faptul ca poti vedea in timp real ce se intampla pe parcursul drumului, te ajuta sa ajungi in siguranta si rapid la destinatie. Lucrari de constructii ale soselelor, drumuri inchise, coloane de masini sau rute alternative – toate sunt afisate pe ecranul navigatiei. Daca nu ai inca un astfel de gadget, e timpul sa il cumperi! Comanda online sisteme de navigatie pentru calatorii mai simple!

Montajul este unul simplu, iar pretul unei navigatii este relativ scazut. Cu doar cateva costuri minime poti beneficia de un astfel de sistem, util si complet pentru masina ta. Fie ca folosesti o navigatie gps sau pentru a asculta radioul preferat, in orice caz sistemele de acest tip iti vor face calatoriile mai usoare. Printr-o navigatie Android poti inclusiv sa vizionezi filmul sau serialul preferat, atunci cand faci pauze cu masina.

Fiecare sistem de navigatie este creat pentru a se incadra perfect in bordul masinii. Nu trebuie sa faci ajustari in ceea ce priveste locul pentru aceasta. In plus, o navigatie touchscreen va oferi un aspect mai elegant interiorului masinii. Pe site-ul www.navigatiiandroid.ro ai la dispozitie o multime de produse de acest tip, pe care daca le comanzi vei primi gratuit si o camera de marsarier. Prin aceasta vei putea parca mai usor cu spatele, fiindu-ti afisate imagini din spatele masinii.

Atasarea unei navigatii in bordul masinii tale reprezinta si un stil de sofat mai economic. Acest lucru inseamna ca vei fi mult mai atent atunci cand calci acceleratia. Odata ce acceleratia este apasata mai tare, navigatia va afisa consumul de combustibil al masinii care bineinteles se mareste. In acest fel vei putea conduce economic si nu in ultimul rand – responsabil.

Daca iti doresti o navigatie gps pentru autoturismul pe care il detii, nu uita ca cele Android iti ofera si mai multe functii. De exemplu, poti prelua si initia apeluri direct de pe bordul masinii. Nu este necesara folosirea telefonului mobil, ci doar descarcarea anterioara a contactelor. In plus, toate aplicatiile de pe Google Play sau AppStore se pot regasi pe ecranul navigatiei.

Cu functia de Bluetooth inclusa, navigatia este compatibila cu orice tip de telefon. Cateva atingeri si totul devine mult mai simplu! Sistemul de navigatie afiseaza tot ce ai pe ecranul telefonului, inclusiv aplicatii precum Facebook, Whatsapp, Instagram sau YouTube.

Navigatiile dispun de peste 60 de limbi in care le poti utiliza. Limba engleza nu mai reprezinta o necesitate, ci poti seta si limba romana pentru navigatie. Fiecare indicatie pe care o primesti din partea GPS-ului sau a altor aplicatii poate fi in limba romana. In magazinul online navigatiiandroid.ro sunt disponibile sisteme de navigatie pentru numeroase marci si modele ale autoturismelor. Alege masina pe care o ai si descopera ofertele potrivite pentru autoturismul tau!

Sistemele de navigatie sunt perfecte pentru cei care pleaca in calatorii lungi si dese, cat si pentru cei care doar vor sa conduca intr-un mod mai relaxant.

0 Shares
You May Also Like