De ce unii isi doresc sa cumpere bijuterii online?

0 Shares
0
0
0

de-ce-unii-isi-doresc-sa-cumpere-bijuterii-onlineDaca doriti sa achizitionati online diferite bijuterii din pietre pretioase sau semipretioase, puteti sa vizitati si sa faceti alegerea de pe  magazin cristale.

Comenzile online sunt de neconceput pentru cei care isi doresc sa vada bijuteriile. Dar totusi, pentru acest tip de cumparatori, este foarte indicat ca macar sa studieze oferta online, descrierile online, si toate informatiile pe care le ofera un site specializat in asemenea vanzari.

Iata care ar fi principalele motive pentru care unii clienti nu doresc sa cumpere bijuterii online si ce poate face un magazin cristale pentru a convinge astfel de clienti ca si astfel de achizitii vor satisface dorintele acestora: principalul motiv este cel vizual, cum sa cumpar o bijuterie, daca nu o vad?

Ce placere am atunci cand vad in fata ochilor o astfel de piesa stralucitoare, fie ca este un lantisor, o bratara, sau sunt niste cercei, etc.? Acestea sunt intrebarile retorice pe care le au mereu in minte cei care sunt foarte pasionati de domeniul bijuteriilor, mai ales femeile, dar si destul de multi dintre barbati.

Un alt motiv este legat de faptul ca atunci cand ar achizitiona online o bijuterie, creste mult nerabdarea pana la primirea comenzii, si nu este ca la oricare alt produs, este vorba de bijuterii, pentru care orice cumparator nu poate astepta nici macar o zi, aceasta fiind puterea pe care o au aceste piese deosebite.

Alt motiv ar fi ca, in alegerea culorilor, unele persoane au probleme cu distingerea acestora, deci daca vad imaginea virtuala, vad o anumita culoare, iar cand o vad in realitate este cel mai bine pentru acestia.

Si ar mai fi si motivul, nu chiar ca la haine sau incaltaminte, dar si bijuteriile se probeaza, o bratara trebuie sa corespunda, niste lanturi la fel, chiar daca pot fi returnate, un client care isi doreste o bijuterie, ar fi dezamagit sa constate ca nu se potriveste respectiva piesa si o returnare cu o replanificare a comenzii ar insemna un fel de pierdere a interesului pentru bijuteria achizitionata.

In concluzie, magazinele online de cristale trebuie sa isi convinga acest public si posibilii cumparatori mai refractari, ca orice comanda online se ridica la nivelul lor de asteptare, si daca nu, sa incerce direct prin telefon sau e-mail, sa tina legatura si sa atraga si aceste persoane sa faca astfel de achizitii online, care pana la urma, nu sunt deloc in dezavantajul clientilor, dimpotriva, timpul se reduca, se trimite un curier direct la domiciliu, sau la locul mentionat de client, totul tine de mentalitatea clientului respectiv.

Cel mai sigur, acest tip de client va renunta la vechile sale prejudecati, si daca va face o comanda si va fi multumit, se va invata sa acceseze cat mai des si cu incredere magazinele de cristale, pentru a afla noutati si pentru a achizitiona produsele preferate, fara a mai fi circumspect, devenind ca majoritatea clientilor online, un client fidel, care stie sa profite de ofertele minunate disponibile si in permanenta monitorizate de personalul respectivelor magazine online.

0 Shares
You May Also Like