Cum sa va alegeti portofelul potrivit nevoilor dumneavoastra

Cum sa va alegeti portofelul potrivit nevoilor dumneavoastra?

0 Shares
0
0
0

Cum sa va alegeti portofelul potrivit nevoilor dumneavoastra

Nu numai culoarea face parte din personalitatea unui portofel, dar la fel sunt si texturile diferite ale materialului si alte detalii vizuale si structurale care, desi nu sunt decisive pentru functia principala a unui portofel, dau produsului si purtatorului sau o personalitate unica, exprimand o tema care va da mult de vorbit despre cel care il detine.

Un exemplu sunt portofelele vintage, ale caror texturi dau un aspect vechi modelului si chiar au un efect de uzura care va imbunatati tema. Un alt exemplu sunt portofelele clasice, care indiferent unde sunt luate, vor fi bine vazute datorita aspectului lor simplu si mai natural.

Pentru aceste detalii, oferim portofele cu stiluri diferite, care vor merge, de asemenea, mana in mana cu importanta ocaziei (imbracaminte si loc) in care purtatorul doreste sa-l foloseasca.

Daca nu sunteti sigur ce stil sa alegeti, va recomandam stilul clasic al, deoarece acestea vor arata intotdeauna bine cu orice imbracaminte pe care doriti sa o purtati.

Daca sunteti in cautarea unui stil, cel mai probabil il veti gasi, trebuie doar sa fiti atenti la recomandarile noastre pentru a cunoaste in detaliu pe fiecare dintre ele.

Dimensiune si capacitate

Trebuie sa ne gandim la ocazia pentru care o vom folosi si, in functie de aceasta, la capacitatea pentru care vom alege.

Exista domni care achizitioneaza portofele mari si de-a lungul mai multor ani au fost vazuti folosind acelasi design pentru orice ocazie, purtand toate cardurile lor intotdeauna, umplandu-si portofelul la limita cu obiecte inutile pentru moment, transportand tot felul de documente chiar si pentru iesiri simple in care sunt necesare doar cateva carduri si niste bani … Ce inconvenient! Acest lucru denota o organizare proasta, , deoarece diferitele dimensiuni si structuri pentru un portofel nu au devenit inca populare.

Gasiti  portofele de toate dimensiunile, inclusiv Portofelele Subtiri”, care, in ciuda subtirimii lor, transporta o cantitate decenta de compartimente pentru carduri, documente si numerar.

Exista, de asemenea, portofele minimaliste, care ofera posibilitatea de a transporta numai elementele esentiale cu fiecare ocazie, reducand dimensiunea portofelului la minimul posibil si extinzand confortul buzunarelor.

In cele din urma, exista portofele lungi , care maximizeaza capacitatea acestui accesoriu si va permit sa transportati uneori unele obiecte, cum ar fi telefonul mobil.

Material

Vezi aici portofele Armani Jeans. Este adevarat ca faptul de a alege un material diferit face ca portofelul sa aiba un stil diferit, dar si mai important este faptul ca fiecare material are o durabilitate diferita, de fapt, acest factor este cel care rezolva cele mai multe indoieli atunci cand alegeti un produs, in ciuda faptului ca gusturile vizuale pot opta pentru alte materiale.

In ceea ce priveste calitatea si finisarea materialelor pe care le oferim, nu este nimic de care sa va faceti griji, deoarece vom fi intotdeauna dispusi sa fim cei mai competitivi pe piata accesoriilor de moda. Asadar, desi pielea naturala va castiga intotdeauna coroana printre calitatea materialelor, iti recomandam sa te lasi purtata de gusturile tale, pentru ca  de la noi vei avea intotdeauna un produs excelent.

0 Shares
You May Also Like