Cum poti gasi un loc bun de parcare in Otopeni?

Cum poti gasi un loc bun de parcare in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

Cum poti gasi un loc bun de parcare in Otopeni?Daca vrei sa calatoresti in strainatate, cel mai bine ar fi sa iti cumperi un bilet de avion dus – intors, deoarece este mult mai rentabil din toate punctele de vedere sa calatoresti cu avionul decat sa calatoresti cu autocarul sau cu masina personala.

Daca pana acum nu ai mai calatorit cu avionul, nu ai de ce sa te ingrijorezi pentru ca este chiar foarte placuta senzatia aceea cand avionul decoleaza, iar in timpul zborului nu vei avea nici un motiv pentru care sa nu te simti confortabil.

Ei bine, in cazul in care te hotarasti ca vrei sa calatoresti cu avionul, atunci trebuie sa gasesti o solutie pentru a ajunge la aeroport astfel incat sa ai timp sa treci prin toate etapele de control, pana in momentul imbarcarii.

Pentru a ajunge la aeroport, in cazul in care nu vrei sa mergi cu masina personala, poti cere ajutorul unei cunostinte, sau poti alege sa mergi chiar cu taxi de acasa si pana la aeroport.

Cea mai inteligenta alegere insa ar fi aceea de a calatori cu masina ta personala, iar astfel nu vei mai depinde de nimeni pentru a ajunge la aeroport.

In cazul in care vei alege aceasta varianta, va trebui insa sa gasesti un loc de parcare pentru masina ta, un loc in care masina ta sa stationeze pana cand te intorci din calatorie.

Vei putea incerca sa iti lasi masina in parcarea aeroportului, insa trebuie sa te gandesti si la o varianta de rezerva, pentru ca este foarte probabil sa nu gasesti un loc de parcare in parcarea aeroportului.

Daca alegi sa calatoresti cu avionul de pe Aeroportul International Henri Coanda, atunci nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste masina, pentru ca daca nu gasesti un loc de parcare in parcarea aeroportului, poti sa gasesti mai multe solutii pentru parcare ieftina Otopeni.

In apropierea aeroportului vei gasi mai multe parcari private care au mereu locuri de parcare libere, asa ca vei avea unde sa iti lasi masina. Un amanunt interesant legat de aceste parcari private este acela ca unele au tarife mai mari in timp ce altele au tarife mai mici.

De regula, parcarile care sunt cel mai aproape de aeroport sunt cele mai ieftine, insa si parcarile care sunt la 3 minute de aeroport pot reprezenta o solutie, mai ales pentru ca dintr-o asemenea parcare si pana la aeroport este transport gratuit.

Ce conteaza insa foarte mult si trebuie mentionat in acest articol neaparat, este faptul ca toate parcarile care se afla in apropierea aeroportului sunt securizate foarte bine deoarece sunt si monitorizate video, dar si pazite de catre firme de paza, astfel incat hotii sau persoanele neautorizate sa nu aiba acces in parcare.

Asadar, atunci cand vrei sa calatoresti in strainatate, este mult mai avantajos sa calatoresti cu avionul decat cu masina, iar pentru a calatori cu avionul vei putea merge cu masina personala pana in parcarea aeroportului, sau pana intr-o parcare foarte aproape de aeroport.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like