Ce piese vestimentare se fac made to measure?

Ce piese vestimentare se fac made to measure?

0 Shares
0
0
0

Ce piese vestimentare se fac made to measure?In ultimul timp, din ce in ce mai multe persoane care isi doresc articole de vestimentatie elegante si de cea mai buna calitate, motiv datorita caruia isi indreapta atentia spre articole vestimentare made to measure Romania.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta despre astfel de articole de vestimentatie made to measure Romania, si veti descoperi o multime de informatii interesante despre acest tip de haine.

Ce se face la masura?

Costumul MTM este ca RTW, dar cu beneficiul unei potriviri modificate. Vizitati magazinul, dar in loc sa va luati un costum la alegere in acea zi, vanzatorul ia cateva masuratori, si alegeri in panza si stil, sunt trimise unui lucrator sau croitor, iar rezultatul dupa o asteptare de cateva saptamani este un costum croit la dimensiunile personale. Pieptul, talia, lungimea manecii, lungimea pantalonilor si talia pantalonului sunt ale tale.

De exemplu, luati in considerare modelele individuale pentru o camasa cu dimensiunea 42 … O companie MTM preia aceste modele si le modifica daca masuratorile dvs. sunt in afara domeniului pentru care a fost construita. De exemplu, croitorul / croitorul principal va modifica tiparele standardizate pentru a tine cont de diferentele de forma ale corpului dvs., cum ar fi lungimea camasii si latimea umarului.

Retineti ca nu toate companiile MTM efectueaza aceeasi cantitate de modificari, ceea ce inseamna ca unele au praguri diferite pentru a efectua ajustari la modelul initial, unele sarind lucruri importante precum dimensiunea umarului sau a bratului.

In general, montarea nu se face in timpul procesului de creare. Imbracamintea cu dimensiunea standard a modelului de baza este confectionata, iar montarea finala se realizeaza in functie de precizia masurarii / preferintele clientului, vor exista modificari ale produsului final, adaugandu-se o ultima montare la final. Cu alte cuvinte, costumele confectionate pe masura sunt in continuare conforme cu un model de design produs in masa de o companie pentru a-si face vanzarile.

Avantajele confectionate pe masura gata de purtare:

  1. Articolul de vestimentatie facut pe masura ofera purtatorului posibilitate de exprimare personala.
  2. Ofera o potrivire mai buna decat imbracamintea pregatita.
  3. De obicei, aceste articole de imbracaminte sunt mai confortabile decat RTW.

Dezavantajele confectionarii pe masura fata de gata de purtare:

  1. Realizat pentru masurare necesita mult timp si trebuie sa asteptati ca imbracamintea sa fie pregatita in sfarsit, in timp ce gata de purtare este in afara raftului si nu necesita timp suplimentar si alterare.
  2. Deoarece RTW este produs intr-o cantitate de masa si nu necesita nicio personalizare, este cel mai ieftin.

Avantajele confectionarii la comanda a cusaturii pe suport / houte:

  1. Costumele confectionate pe masura sunt mai ieftine decat costumele personalizate.
  2. Acestea consuma mai putin timp decat accesorii personalizate.

Dezavantajele realizate pentru a masura cuptorul la comanda / houte:

  1. Fabricat pe masura are posibilitati limitate de modificare si creativitate, in timp ce tesatura personalizata nu are nicio limitare asupra calitatii si creativitatii imbracamintei.
  2. Fabricele la comanda ofera o imbracaminte superioara decat cele confectionate pentru imbracaminte, astfel incat sa ofere un confort mai bun purtatorului.
  3. Bespoke ofera de asemenea posibilitatea de a dezvolta un articol de imbracaminte cu adevarat individual, nu doar in forma, ci si in material, detaliu si finisare.

Modernizare tehnici realizate pe masura:

Tehnologiile din secolul al XXI-lea definesc o noua era a imbracamintei personalizate si in masa. Scanerul de corp 3D este un instrument rapid si de incredere pentru colectarea masuratorilor. Odata efectuata o scanare (un proces de 12 secunde), acesta este transferat pe computer si vizualizat pe ecran (aproximativ 45 de secunde). In pasul urmator, software-ul localizeaza automat reperele corpului si genereaza masuratori (aproximativ un minut in functie de numarul de masurari dorite).

Aceasta metoda este foarte computerizata. In acest proces, sunt pre-programate tiparele standard de dimensiuni. Corpul pentru care trebuie confectionata imbracamintea este scanat. Conform masuratorilor corpului, modificarile relative sunt facute pe modelul de baza si este produs un nou tipar.

Principalul beneficiu al acestei tehnici este ca putem observa simularile 3D si 2D ale articolului de imbracaminte final impreuna cu diferite culori, textura si tesatura in functie de alegerile dorite.

Deoarece aceasta tehnica este complet computerizata, timpul necesar pentru a genera un model de previzualizare este redus la o cantitate considerabil mai mica. Deoarece clientii au libertatea de a alege specificatiile dorite exact cu o interfata prietenoasa, aceasta tehnica ofera o abordare prietenoasa pentru clienti. Masuratorile sunt inregistrate folosind scanarea corporala programata, imbracamintea finala produsa are capacitatea de a satisface cererea exacta a consumatorului.

Concluzie

Desi exista o varietate limitata intr-un costum confectionat pe masura, din care puteti alege sa cumparati. Acesta ucide scopul de a alege dintre multe dintre optiunile disponibile, acestea au multe avantaje in ceea ce priveste confortul si stilul. Te ajuta sa fii in largul tau in orice conditie in care te poti pune.

Datorita evolutiei avansate a modelului de creare a unui factor de timp este controlat prea multe limite. Posibilitatile disponibile in ceea ce priveste creativitatea si potrivirea personalizata confera o nota personala imbracamintei tale. Prin urmare, trebuie doar sa acordati timp si sa primiti un costum care sa se potriveasca bine si sa arate bine.

0 Shares
You May Also Like