Ce elemente sunt decisive in alegerea unei rochii de ocazie?

Ce elemente sunt decisive in alegerea unei rochii de ocazie?

0 Shares
0
0
0

Ce elemente sunt decisive in alegerea unei rochii de ocazie?Cand vine vorba de alegerea unei rochii de ocazie pentru un anumit eveniment se pune problema potrivirii rochiei cu acesta. De fiecare data, domnii scapa mult mai usor, pentru ca vor putea purta un costum de mai multe ori la diverse evenimente sau pot folosi 2-3 costume fara ca cineva sa observe sau sa faca mare caz.

In schimb, pentru doamne lucrurile nu sunt la fel de simple. O femeie va purta o rochie de ocazie doar la o singura petrecere, cautand sa o schimbe rapid cu alta la urmatorul eveniment. Insa acest lucru presupune destul de multa munca, mai ales cand exista o nesiguranta in privinta tipului de rochie care sa se potriveasca corpului dumneavoastra.

Daca va incadrati in categoria solduri late si coapse mai groase in comparatie cu restul corpului, trebuie sa stiti ca este mult mai bine sa evitati rochii scurte si extrem de incarcate in partea de jos pentru ca acestea accentueaza linia soldurior si le vor face sa para chiar mai mari. De aceea ar trebui sa optati pentru o rochie care sa fie mult mai larga in partea de jos, de tip clos si care sa nu fie mai sus cu o palma de genunchi.

Daca, aveti talia mai mare, puteti sa optati pentru o rochie care sa schimbe linia acesteia. Adesea este recomandat tipul de rochie baby-doll care sa va urce linia taliei sub sani si poate masca destul de usor un mijloc mai generos. Pentru accesorizare nu trebuie utilizate curele groase, ci lanturi sau cureluse care sa cada lejer pe solduri, mutand astfel intreaga atentie a celor din jur pe acestea.

O alta problema extrem de importanta, atunci cand alegeti o rochie este reprezentata de brate, mai precis cum sunt acestea, fie mai groase, fie mai subtiri. Pentru femeile care le au pe cele din a doua categorie, nu este nicio problema sa imbrace absolut orice model de rochie. Pentru doamnele care au bratele ceva mai groase, apar numeroase impedimente.

Daca aveti bratele ceva mai groase, este mult mai bine sa va orientati spre rochii cu maneci extrem de largi, care sa va acopere cel putin trei sferturi din mana. Daca, de exemplu, va confruntati cu problema legata de sani mai mici, puteti utiliza alte trucuri pentru a ascunde acest lucru. Este important sa nu alegeti o rochie cu decolteu mare pentru ca acesta va scoate in evidenta exact ceea ce va nemultumeste mai mult.

Daca, de exemplu, va aflati la polul opus si doriti accentuarea acestui lucru, veti putea alege rochii cu decolteu mare, care sa va puna in valoare atuul. Trebuie insa mare atentie la materialele din care este realizata rochia de ocazie, acestea ar trebui sa fie din categoria celor care subtiaza trupul, pentru ca, altfel se creaza iluzia unui corp mult mai masiv decat in realitate.

O rochie mulata va va scoate in evidenta doar sanii, in schimb un de tip clos va oferi un adevarat echilibru tinutei dumneavoastra fara sa scoata in evidenta anumite parti ale corpului.

0 Shares
You May Also Like