Ce baterii de laptop cumparam online?

Ce baterii de laptop cumparam online?

0 Shares
0
0
0

Ce baterii de laptop cumparam online?O baterie laptop este componenta cea mai importanta a unui laptop. Fara aceasta laptopul nu poate functiona. De aceea in ofertele magazinelor online de specialitate veti gasi o gama larga de baterii pentru laptopuri, ale unor branduri consacrat, ale unora mai putin cunoscute sau chiar doar compatibile cu acestea.

Dintre aceste magazine online se remarca si Mentor-Market.ro. care ofera spre vanzare foarte multe accesorii de laptopuri, printre acestea bineinteles fiind comercializate si numeroase baterii.

In continuare o sa va prezint cateva dintre bateriile unor branduri renumite pe plan mondial. Bateria Dell Inspiron reprezinta o baterie extrem de buna, avand un voltaj de 11.10 V, capacitatea acesteia fiind de 6600 mAh. Este formata din celule de tip Li-Ion, acestea contribuind din plin la performantele bateriei. O alta baterie extrem de cautata in magazin este bateria Fujitsu Siemens Amilo, aceasta fiind dedicata unor modele numeroase de laptopuri Fujitsu Siemens. Aceasta are un voltaj de 11.10 V si o capacitate de 4400 mAh.

Tipul de celule ale bateriei este Li-Ion. Bateria pentru laptop Apple are un voltaj de 10.8 V si o capacitate de 5200 de mAh, avand insa celule pe baza de Li-Polymer. O alta baterie extrem de cautata este cea produsa de Compaq. Aceasta are un voltaj de 14.80 V si o capacitate de 6600 mAh.Tipul de celule pe care se bazeaza bateria este Li-Ion. Un alt producator renumit ale carui baterii sunt comercializate si prin Mentor-Market.ro este HP.

Bateria HP de 10.8 V, are o capacitate de 4400 mAh, bazandu-se pe celule de tip Li-Ion. Magazinul vine si cu o oferta de baterii IBM, una dintre acestea avand un voltaj de 10.8 V compatibil cu 11.10 V, si o capacitate de 3200 mAh, cu celule de tip Li-Ion. In oferta magazinului se gasesc si baterii produse de LG.  Bateria de 11.10 V, are o capacitate de 4400 mAh, tipul de celule fiind de asemenea Li-Ion.

Bateria Panasonic este una foarte apreciata de clientii magazinului. Are un voltaj de 7.4 V si o capacitate de 6600 mAh, fiind formata din celule de tip Li-Ion. Samsung are o oferta destul de mare in magazinul Market-Mentor.ro, una dintre aceste baterii fiind cea de 11.10 V, cu o capacitate de 4400 mAh. Este formata din celule Li-Ion. Bateriile produse de Sony se gasesc deasemenea in oferta magazinului.

Una dintre acestea este cea cu un voltaj 11.10 V si o capacitate de 4400 mAh. Bateria este formata din celule de tip Li-Ion, fiind deasemenea extrem de apreciata de catre utilizatorii acestui brand. Un ultim brand foarte cunoscut la nivel mondial al carui acumulator o sa vi-l prezint este Toshiba. Producatorul japonez comercializeaza si diverse baterii pentru numeroasele sale modele  de laptopuri.

Una dintre aceste baterii este cea cu un voltaj de 14.80 V si o capacitate de 6600 de mAh. Tipul de celule ale acestei baterii este deasemenea Li-Ion ca de altfel la majoritatea producatorilor.

Concluzia care se desprinde este ca magazinele online printre care si Market-Mentor.ro ofera o gama impresionanta de modele de baterii pentru laptop ale unor producatori de top, la preturi destul de avantajoase.

0 Shares
You May Also Like