“Bataie” intre avocatii din Bucuresti pentru un loc in frunte

0 Shares
0
0
0

La baza exercitarii oricarei meserii, profesionalismul este cuvantul de baza. Pe langa orele de munca si studiu intens, profesionalismul te poate propulsa in varful avocatilor Bucuresti cei mai apreciati. Insa, pentru a ajunge aici, drumul nu este chiar ca-n palma.

Necesita multa munca, studiu, rabdare si perseverenta. Cand vine vorba de a scapa de belele, orice persoana care are bani este dispusa sa scoata oricat din buzunar pentru a scapa de o condamnare. Dupa cum se stie, onorariul unor avocati Bucuresti profesionisti trece de ordinul sutelor de mii de euro.

Conteaza cazul, munca depusa la acesta, orele petrecute etc. Si, cand se trage linie, este posibil ca clientul sa se sperie putin, insa constientizeaza ca aceasta este singura lui scapare. Un avocat are obligatia fie de a pleda pentru nevinovatia clientului, pentru a-i fi micsorata pedeapsa sau de a-l scoate pe cautiune.

In ultima vreme, cautiunea a devenit o “moda” daca ii putem spune asa, mai ales printre vedetele autohtone si cele internationale. Insa, cum pretul pe care acestia trebuie sa il plateasca este mare, ei sunt dispusi sa isi vanda toata averea pentru a scapa de puscarie.

Pentru a face parte din randul avocatilor Bucuresti nu trebuie sa te bazezi doar pe noroc sau pile, ci si pe cunostintele acumulate de-a lungul anilor de studii si cele dobandite prin practica. Cu siguranta, publicitatea are un rol determinant in numarul de clienti pe care un avocat ii poate atrage.

Cu cat notorietatea clientului este mai mare, cu atat avocatul va deveni si el mai cunoscut. Asta inseamna pentru avocat un onorariu pe masura muncii depuse. Cand vine vorba de o persoana cunoscuta – politician, de exemplu – acesta nuva apela decat la un avocat recunoscut pentru cazurile castigate, deoarece, nu-i asa, numanui nu-i place sa piarda si sa intre la puscarie.

Ce spun avocatii Bucuresti vialeges.eu

Oricine stie ca mass-media are un rol determinant cand vine vorba de notorietatea unui avocat. Acesta devine cunoscut si datorita faptului ca presa urmareste cazul pas cu pas, iar avocatul este singurul care poate face declaratii in fata presei.

Sunt avocati Bucuresti care isi platesc aparitiile tv, deoarece ei stiu ca imaginea are un impact mai mare decat textul. Astfel ca, negocierile pot incepe si cu cateva zile inainte de aparitia televizata. Avocatii sunt constienti de beneficiile pe care le vor avea in urma aparitiei la televizor, de aceea multi dintre ei s-au si imprietenit cu realizatorii sau reporterii.

Cand vine vorba de a prinde un loc printre cei mai buni avocati Bucuresti, “bataia” este una apriga, deoarece oricine isi doreste sa castige cat mai multi bani. Notorietatea asta atrage: multi bani si cazuri in care sunt implicate nume grele ale politicienilor sau ale fotbalistilor. Oricine urmareste politica sau sportul va fi interesat de astfel de stiri.

0 Shares