Ținute office de vară pentru femei - cum integrezi culorile puternice în outfiturile pentru birou

Ținute office de vară pentru femei – cum integrezi culorile puternice în outfiturile pentru birou

0 Shares
0
0
0

Îți petreci majoritatea timpului la birou și ești mereu în căutarea unor ținute office potrivite sezonului cald? Nu ești singura! Vara este anotimpul în care vedem flori frumoase și culori vibrante peste tot, dar cum să integrezi aceste culori puternice în ținutele tale office fără a părea prea casual? Acest articol va fi ghidul tău pentru a face tranziția de la ținutele de iarnă la cele de vară fără a sacrifica profesionalismul și eleganța.

În sezonul estival, stilul office poate fi destul de complicat. Trebuie să găsești echilibrul perfect între o ținută aerisită și profesionalismul de care ai nevoie la birou. Îmbrăcați în haine groase și închise la culoare tot timpul anului, vara este momentul perfect pentru a experimenta și a adăuga un dram de culoare în garderoba ta.

Iată câteva idei pentru a integra culorile puternice în outfiturile tale office, fără a renunța la profesionalism:

  1. Începe cu accesorii

Dintre toate opțiunile, accesorizarea este una dintre cele mai sigure și mai ușoare modalități de a-ți îmbunătăți aspectul – mai ales dacă vrei să adaugi culori puternice la vestimentația office. Poți opta pentru o geantă sau o pereche de pantofi roșii, o curea verde sau cercei galbeni – astfel încât să oferi un plus de culoare ținutei tale office.

  1. Optează pentru culori pastel

Dacă ești încă reticentă când vine vorba de introducerea culorilor puternice la locul de muncă, o paletă de culori pastelate ar putea fi un punct intermediar perfect. Aceste nuanțe subtile de roz, albastru sau lavandă, oferă o doză de culoare și o senzație de prospețime.

  1. Alege jachete și sacouri colorate

Dacă job-ul tău presupune să porți costum în fiecare zi și ești plictisită de aceeași nuanță de bleumarin, roșu sau negru, fii îndrăzneață și alege jachete sau sacouri colorate de la StarShinerS ce vor aduce o notă de prospețime și strălucire în biroul tău.

  1. Amestecă și asortează

Nu fi fricoasă în a amesteca și asorta diferite culori – roșu cu portocaliu, verde cu albastru sau galben cu mov. Întotdeauna trebuie să existe un echilibru între culorile puternice și cele neutre. Dacă alegi o fustă roz fuchsia, optează pentru o bluză albă sau bleumarin pentru a crea un echilibru decent.

  1. O singură piesă colorată

Dacă până acum încă nu ești sigură cu privire la culorile puternice la locul de muncă, un outfit simplu este alegerea perfectă. Alege o singură piesă colorată pentru a completa o ținută office mai sobră. O fustă roz coral, o bluză galbenă sau o pereche de pantofi roșii sunt alegeri câștigătoare pentru a-ți oferi un plus de vitalitate la birou.

Integrarea culorilor puternice în outfiturile office poate fi un proces dificil, dar nu imposibil. Îți recomandăm să optezi pentru accesorii sau culori pastel pentru a-ți începe călătoria spre o vestimentație office mai strălucitoare. Sau poți încerca jachete, sacouri sau să încerci un amestec de culori!

 

Sursa foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like