De ce sa alegi un salon de machiaj profesional pentru nunta ta?

De ce sa alegi un salon de machiaj profesional pentru nunta ta?

0 Shares
0
0
0

De ce sa alegi un salon de machiaj profesional pentru nunta ta?Multe mirese sunt reticente in a angaja un artist de machiaj profesionist in ziua nuntii lor. Intr-adevar, costul serviciului si teama de rezultat fac deseori viitoarele mirese sa ezite. In acest articol, iti spunem de ce nu ar putea sa fie o idee rea sa alegi un makeup artist profesionist dintr-un salon machiaj profesional Bucuresti pentru nunta ta.

Casatoria este un moment grozav in viata, ocazia de a purta o rochie frumoasa si de a-ti uimi invitatii.

Dar casatoria este si ziua vietii tale cand vei fi cercetata din cap pana in picioare si fotografiata din toate unghiurile. Ca mireasa s-ar putea sa versi cateva lacrimi, s-ar putea sa iti imbratisezi sotul. De asemenea, vei saruta zeci de invitati…

Alege un make-up artist profesionist pentru nunta ta

Dupa cum ai inteles, Ziua nuntii nu este doar cea mai frumoasa zi din viata ta, este si o zi cu totul speciala!

Si in acea zi, machiajul tau va fi pus la incercare.

Pentru o mireasa, machiajul ar trebui sa imbunatateasca, sa reflecte frumusetea ta naturala si sa fie confortabil de purtat. Dar acest machiaj trebuie sa reziste si la lacrimi, caldura si sa arate frumos in fotografie… atat de multi parametri pe care trebuie sa stii sa-i stapanesti.

Ingrijire, baza, fond de ten, pudra, bronzer, fard de ochi, fard de obraz, rimel, iluminator, fixator… lista poate continua. In fine, vei intelege, indiferent de rezultatul dorit, machiajul de mireasa nu poate fi improvizat!

Make-up artist sau cosmetician profesionist, dilema!

Inainte de orice, trebuie sa alegi un profesionist in care poti avea incredere si sa efectuezi un test. Inca o data, machiajul de nunta nu poate fi improvizat.

Nu toate produsele sunt potrivite pentru toate tipurile de ten si nu toate fardurile sunt potrivite pentru toate fetele. Acesta este motivul pentru care cel mai important lucru este sa alegi un salon machiaj profesional care sa-ti ofere o proba.

De asemenea, artistii de machiaj testeaza in mod regulat noi tehnici si produse noi. Se imbunatatesc cu ateliere si cursuri de formare dedicate machiajului. Ei invata, de exemplu, sa ia in considerare luminile si redarea in fotografie.

Acesta este motivul pentru care serviciul oferit de o cosmeticiana nu este cel oferit de un make-up artist. Acesta din urma este in general mai complet si dedicat mireselor care cauta un serviciu de inalta calitate.

Atentie, sunt cosmeticiene cu talent in machiaj si make-up artisti fara talent. Inca o data, este esential sa alegi un profesionist in care sa ai incredere.

Este scumpa alegerea unui artist de machiaj profesionist pentru nunta ta?

Dupa cum am scris mai sus, a apela la un make-up artist inseamna a alege un artist si un serviciu de ultima generatie. Costul poate parea mare totusi, este important sa reduci la celelalte cheltuieli ale nuntii tale.

In plus, daca ar trebui sa te echipezi cu aceleasi produse pentru a-ti realiza machiajul de mireasa, nota ar fi mult mai mare. Pentru cei care nu poarta niciodata machiaj, angajarea unui artist de machiaj ar putea sa nu fie un calcul rau.

0 Shares
You May Also Like